v/Michael Kristensen

v/Michael Kristensen

MK Køreskole Viborg

MK Køreskole Viborg

OM OS

MK køreskole i Viborg har stor fokus på dig som elev samt dine behov og ønsker. Her er det vigtigt at netop DU bliver sat i fokus og føler dig 100 % tryg. Du skal på den bedst mulige måde erhverve dit kørerkort, så du efterfølgende kan føle, at du har alle de kompetencer, som du skal bruge, for at kunne køre selvstændigt og sikkert den dag du skal stå på egne ben i trafikken.

Kørelæreren:
Mit navn er Michael Kristensen, jeg er 40 år gammel og bor i Viborg med min kone og to drenge. Jeg har tidligere arbejdet i sælgerbranchen og har leder erfaring herfra. Herudover har jeg i mange år været fodboldtræner og sætter stor pris på, at kan få lov at udvikle den enkelte, i forhold til de ambitioner de har.
Netop ovenstående har givet mig stor værdi i mit erhverv som kørelærer, hvor det er vigtigt at jeg kan vejlede mine kunder bedst muligt, frem mod målet.
Jeg kan her virkelig bruge den interesse jeg har, for at lære fra mig og de værdier mine erfaringer har givet mig. Det giver om noget mening for mig, at kan hjælpe netop dig til at få den store drøm om et kørekort opfyldt.

Ring eller skriv endelig, hvis du tænker jeg kunne være en kørelærer for dig. Der er ingen dumme spørgsmål, så tag endelig kontakten til mig.